Hola, famílies! Ja tenim l'oferta d'extraescolars pel curs vinent.

Us adjuntem el dossier informatiu on podreu veure:

1- Les activitats extraescolars pròpies de l'AFA on veureu com a novetat l'activitat de: il·lustració i creació de jocs de taula
A més, també es veurà el canvi en la gestió de l'extraescolar de dansa que passa a ser gestionada per Esceni-K.
Així com el canvi també en la gestió de les activitats de música que passaran a ser gestionades per Aula de Música7.
Creiem que totes dues seran un canvi qualitatiu important per l'activitat

2- Les activitats que Claror organitza per encàrrec de l'AFA: com són natació, preesport i roda d'esports. Com a novetat aquest any, oferirem preesport a I3.

- Les activitats que Claror organitza com a centre esportiu municipal que són: dansa urbana, judo i bàsquet. Com a novetat aquest any, oferiran voleibol per adults.

- Incloem en la graella l'activitat d'atletisme realitzada pel Club Barcelona Atletisme a les instal·lacions de l'institut Teresa Pàmies.

Com veureu, s'ha fet un gran esforç en canviar la imatge i el disseny del dossier; amb l'objectiu de fer-lo més visual i personalitzat per cada cicle.
Us convidem a inscriure als vostres fills i filles en les mateixes i, davant qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

 

Visualitzar Activitats Extraescolars

Visualitzar Graella d'Activitats Extraescolars

 

Finalment, volíem agrair l'esforç i dedicació d'una mare de l'AFA que ha fet aquest nou disseny de dossier possible.

I a vosaltres famílies, gràcies, per la vostra paciència i comprensió.

Comissió Extraescolars i Comissió AFA-Claror
AFA Sagrada Família

EXTRAESCOLARS CLAROR ESPECÍFIQUES PER L'ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA

L’AFA de l’Escola Sagrada Familia fa la proposta de les activitats extraescolars esportives al Consell Escolar per tal que siguin aprovades i, si és així, en cedeix l’organització a Claror d’acord amb el conveni de col·laboració.

 
EXTRAESCOLARS CLAROR

El Claror, com a centre esportiu de titularitat municipal, té la seva pròpia oferta d’activitats infantils emmarcada en l’Escola Esportiva.

 
LLEURE I VACANCES

Treballem una àmplia oferta d’esplais i campus per a totes les edats durant els periodes de vacances escolars.

 
QUOTA FAMILIAR

Els familiars directes dels alumnes (mares, pares i germans) també gaudiu d’altres avantatges preferents per apuntar-vos al Claror. Hem creat la Quota familiar Escola Sagrada Família per a que tota la família pogueu gaudir del centre esportiu.

 

DIVERTEIX-TE ALS ESPLAIS I CAMPUS CLAROR
 
Diverteix-te amb els Esplais i Campus Claror, programes d’activitats creativesinnovadores i motivadores per a infants i joves dels 3 als 17 anys!

Gaudiràs d’un centre d’interès en totes les activitats: en els Campus esportius és el mateix esport i en els Esplais són aventures per als més petits i projectes per als grans.

Trïis l’activitat que trïis faràs una estona de piscina al dia amb circuits a l’aigua, jocs de flotació o per equips.

Esplais i Campus Claror

Ja a finals del curs passat i com a conseqüència de la COVID-19, es va crear una nova comissió mixta famílies escola per resoldre dubtes i col·laborar en fer que els nens i nenes gaudissin del dia a dia a l’escola tot i la pandèmia. Després d’uns mesos de curs i davant els dubtes que sempre tenim, trobareu un nou apartat al web de l’AFA amb preguntes freqüents relacionades amb les situacions que es deriven quan es detecta un cas positiu en algun dels grups bombolla.

Podeu trobar el document aquí FAQs Covid-19

Gràcies, Comissió COVID!

 

Aquest mes de febrer, la nostra escola obrirà de nou les seves portes per totes aquelles famílies que vulguin conèixer, encara que sigui de manera virtual, com és l’escola Sagrada Família, els seus racons, espais, mestres...

Us esperem a totes i tots amb molta il·lusió!

Recordeu que heu d’omplir el formulari que trobareu a la pàgina principal de l’escola per reservar la vostra plaça.

Els dies per fer la visita virtual a l’escola són: el dia 22 de febrer o l’11 de març a les 17.30h: https://www.ceipsagradafamilia.com/

 

 

També podeu accedir a través de l'enllaç del nostre Instagram https://www.instagram.com/tv/CLWt97CB7xC/?igshid=1zaafqj9skc2