El diumenge 28 d’abril els gegantons de l’escola vam participar a la XXXI Trobada Gegantera de la Sagrada Família que es va celebrar durant les festes del barri.

Diverses famílies de l’escola vam acompanyar la Gaudina, en Serafí Puntafí a la Maquitisora i el capgrós Albert Ullverd a la rua que es va fer per diferents carrers del barri. En aquesta ocasió en Maquitisora va estrenar unes rodes que permeten transportar-lo d’allò més còmodament! Perfecte perquè ho facin els joves portadors!

Els nostres gegantons vam desfilar amb d’altres colles geganteres com els gegants de Nou Barris, els gegants del Raval, els gegants de Sant Vicenç de Montalt, els gegants de la Garriga, els gegants d’Igualada, els gegants de La Sagrera, l’Arreplegagegants, l’Ocellaire de l’Eixample, els gegantons de l’Escola Tabor i els amfitrions, en Pere i la Pepa, gegants de La Sagrada Família. Van animar molt el seguici grallers i timbalers que ens van fer ballar durant tota la cercavila.

Els Falcons de Barcelona també van participar de la diada, i van construir diferents figures espectaculars, algunes durant les parades que vam fer al llarg de la cercavila. En aquests descans també vam agafar forces menjant coca oferta pels pastissers col·laboradors de la festa.

Un cop arribats al carrer Marina, al final de la rua, i just davant de la Sagrada Familia, totes les colles vam fer un ball en honor als gegants amfitrions i la festa del nostre barri.

Quan va acabar la cercavila i la ballada de gegants, les famílies que hi vam participar vam dinar plegats al restaurant “Els pollos de Llull”. Dues grans taules amb 35 persones, entre grans i petits, per acabar de celebrar una gran diada gegantera!

Aprofitem per animar a tothom a sortir amb els gegantons de l’escola. Sens dubte és una experiència boníssima!