Integrants de la Comissió de Gegants

Pilar Cros  
Cymary Marquina  
Ana Belen Sanchez  
Malena Ferré Figa Vocal

Formulari de contacte

El diumenge 28 d’abril els gegantons de l’escola vam participar a la XXXI Trobada Gegantera de la Sagrada Família que es va celebrar durant les festes del barri.

Diverses famílies de l’escola vam acompanyar la Gaudina, en Serafí Puntafí a la Maquitisora i el capgrós Albert Ullverd a la rua que es va fer per diferents carrers del barri. En aquesta ocasió en Maquitisora va estrenar unes rodes que permeten transportar-lo d’allò més còmodament! Perfecte perquè ho facin els joves portadors!

Els nostres gegantons vam desfilar amb d’altres colles geganteres com els gegants de Nou Barris, els gegants del Raval, els gegants de Sant Vicenç de Montalt, els gegants de la Garriga, els gegants d’Igualada, els gegants de La Sagrera, l’Arreplegagegants, l’Ocellaire de l’Eixample, els gegantons de l’Escola Tabor i els amfitrions, en Pere i la Pepa, gegants de La Sagrada Família. Van animar molt el seguici grallers i timbalers que ens van fer ballar durant tota la cercavila.

Els Falcons de Barcelona també van participar de la diada, i van construir diferents figures espectaculars, algunes durant les parades que vam fer al llarg de la cercavila. En aquests descans també vam agafar forces menjant coca oferta pels pastissers col·laboradors de la festa.

Un cop arribats al carrer Marina, al final de la rua, i just davant de la Sagrada Familia, totes les colles vam fer un ball en honor als gegants amfitrions i la festa del nostre barri.

Quan va acabar la cercavila i la ballada de gegants, les famílies que hi vam participar vam dinar plegats al restaurant “Els pollos de Llull”. Dues grans taules amb 35 persones, entre grans i petits, per acabar de celebrar una gran diada gegantera!

Aprofitem per animar a tothom a sortir amb els gegantons de l’escola. Sens dubte és una experiència boníssima!

 

           
     
 
     
 
     
 

                        

Bon dia!

El diumenge 2 de desembre 2018 vam portar als gegantons a la 4a fira de la col.

Una quinzena de famílies, majoritàriament de P3, ens vam desplaçar fins a La Roca del Vallès, moltes d’elles amb l’autocar que es va llogar per a l’ocasió.

El matí el vam dedicar al lleure donant una volta per la fira i jugant als jocs d’habilitat que hi havia preparats.

Vam fer dinar de carmanyola en un parc proper i a la tarda participàvem a la rua i balls amb els gegantons, amb la novetat de, a més d’anar-hi amb els ja coneguts Gaudina i Serafí Puntafí, estrenar la nova gegantona Maquitisora i el capgròs Albert Ullverd!

Ens ho vam passar molt bé i pensem repetir!

La Colla Gegantera del SAFA