Benvinguts a l'espai de la Comissió d'Extraescolars!

Objectiu

  • La comissió d’extraescolars s’ocupa de l’organització, difusió i seguiment de les activitats que es realitzen a l’escola fora de l’horari lectiu
  • Des de la comissió considerem que les activitats extraescolars han de ser educatives, de qualitat i accessibles per a tothom, i que han de ser coherents amb el projecte educatiu de l’escola.

Sabies que...

  • Les extraescolars ens ofereixen bons contextos d’aprenentatge i l’oportunitat de conèixer nous amics i amigues, de descobrir talents, habilitats i passions amagades, d’aprendre a relacionar-nos en diferents contextos, de conviure i adquirir autonomia i esperit crític

Tots aquests i molts més beneficis es troben en les extraescolars que oferim des de l’AFA.

Oferta d'activitats extraescolars curs 2022-2023

Dossiers informatius

Contacta'ns

Anima’t a participar! Des de la Comissió d'Extraescolars demanem la col·laboració a totes aquelles famílies que estiguin interessades en fer-se càrrec de la gestió de les nostres activitats, quan més siguem més activitats podem oferir!

Podeu posar-vos en contacte amb la Comissió d'Extraescolars mitjançant aquest formulari (http://www.ampasagradafamilia.cat/index.php/formulari-de-contacte-de-la-comissio-d-extraescolars) o amb la Isabel de la Secretaria si teniu ganes de donar-nos un cop de mà i que l'oferta pugui mantenir-se o créixer! Ens fas falta! Anima't!

Gràcies