Objectiu

 • La comissió d’extraescolars s’ocupa de l’organització, difusió i seguiment de les activitats que es realitzen a l’escola fora de l’horari lectiu
 • Des de la comissió considerem que les activitats extraescolars han de ser educatives, de qualitat i accessibles per a tothom, i que han de ser coherents amb el projecte educatiu de l’escola.

Sabies que...

 • Les extraescolars ens ofereixen bons contextos d’aprenentatge i l’oportunitat de conèixer nous amics i amigues, de descobrir talents, habilitats i passions amagades, d’aprendre a relacionar-nos en diferents contextos, de conviure i adquirir autonomia i esperit crític
E d'Emocions

Aprenentatge en la gestió de les emocions, de l’estrès, frustració, empatia…

X de X- FACTOR

Descubriment de nous entorns

T de TREBALL EN EQUIP

Potencia el treball en equip

R de  RESPONSABILITAT Requereix ordre i compromís
A d’ APRENENTATGE Millora en l’assoliment d’aprenentatges
E d’ ESPORTS

Pràctica d’activitats esportives aporta beneficis per a la salut

S de SOCIALITZACIÓ

Augment de competències socials i habilitats comunicatives

C de CREATIVITAT

Fomenten la creativitat i desperten la seva imaginació

O d’ OPORTUNITAT D’explorar noves habilitats psicomotores
L de LECTURA

Millores en competències lectores i de matemàtiques

A

d’ ABSTRACCIÓ

Desenvolupament de la cerca de patrons que ajudin a contextualitzar noves situacións, en la cerca d’una millor solució i millores en la presa de decisions
R de RESPECTE

Reforçar les actituds personals de respecte a un mateix i davant els companys/es

S de SENSACIONAL I sobretot s’ho passen GENIAL!!!

Tots aquests i molts més beneficis es troben en les extraescolars que oferim des de l’AFA; Anglès, Còmic, Dansa, Escacs, Música, Psicomotricitat i Teatre!

Oferta d'activitats extraescolars curs 2021-2022

Informació important, inscripcions i tràmits

 • Dates
  • 17 de Juny fins el 17 de Setembre – de la web de l’AFA.
  • A partir del 17 de setembre no s’acceptaran modificacions ni inscripcions.
  • 27 de setembre – llistes definitives
  • Per a les activitats esportives de l’Esportiu Claror – dirigiu-vos al Claror
  • Les activitats comencaran al mes d’octubre fins al juny
 • Baixes: de l’octubre i fins al maig, les baixes s’hauran de comunicar mitjançant el de la web de l’AFA, o per escrit a la secretaria de l’AFA, abans del dia 20 de cada mes perquè siguin efectives el mes següent. En cap cas es tornarà l’import de la inscripció.
 • Qualsevol petició, suggeriment o incidència, s’ha de vehicular a través de la secretaria de l’AFA mitjançant el que trobareu al web de l’AFA, o a la mateixa secretaria. La resposta pertinent es donarà en el termini de 15 dies.

   

Dossiers informatius

Contacta'ns

 • Integrants de la Comissió
Coordinacio Comissió Ruth Bravo
Anglès Delia Grima
Còmic Sandra Blanch

Conjunt d’Instruments

Música i Moviment i Instruments

Mónica Gallegos

Dansa

Adriana Bassa
Escacs Sira Palma

Psicomotricitat

Elisenda Lara
 • Anima’t a participar! Des de la Comissió d'Extraescolars demanem la col·laboració a totes aquelles famílies que estiguin interessades en fer-se càrrec de la gestió de les nostres activitats, quan més siguem més activitats podem oferir!
 • Podeu posar-vos en contacte amb la Comissió d'Extraescolars mitjançant aquest formulari (http://www.ampasagradafamilia.cat/index.php/formulari-de-contacte-de-la-comissio-d-extraescolars) o amb la Isabel de la Secretaria si teniu ganes de donar-nos un cop de mà i que l'oferta pugui mantenir-se o créixer! Ens fas falta! Anima't!

 

 

 Des de la Comissió d'Extraescolars demanem la col·laboració a totes aquelles famílies que estiguin interessades en fer-se càrrec de la gestió de les noves activitats que farem el curs vinent (Robòtica i Ioga en família).

Podeu posar-vos en contacte amb la Comissió d'Extraescolars mitjançant el formulari corresponent a la web de l'AMPA (http://www.ampasagradafamilia.cat/index.php/formulari-de-contacte-de-la-comissio-d-extraescolars) o amb la Isabel de la Secretaria si teniu ganes de donar-nos un cop de mà i que l'oferta pugui mantenir-se o créixer!

Ens fas falta! Anima't!

Gràcies

Benvinguts al nou espai de la Comissió d'extraescolars!